De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 750 g carne vita
- 300 ml bere fara gluten
- 2 ardei graşi de culori diferite
- 4 rosioare
- 1 lamâie
- 2 linguri ulei de masline
- cimbru
- sare
- piper
Mod De Preparare
Toată lumea adoră frigăruile. Încearcă şi această reţetă specială de frigărui de vită!
1. Se taie carnea şi ardeii cuburi mici, iar rosioarele se taie în doua.
2. Într-un castron, se varsa berea, uleiul, sucul de lamâie si coaja, cimbrul, sare si piper.
3. În acest sos, se pun carnea, ardeii si rosiile, se amesteca bine cu mâna si se lasa la rece pentru o ora. Între timp, se încinge bine gratarul.
4. Apoi, carnea se asaza pe ţepuse si se pun pe gratar stropind, din când în când frigaruile cu marinata.