De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 100 g unt
- 90 g zahăr
- 2 gălbenuşuri
- coaja rasă a unei lămâi
- 150 g făină
- 1/2 plic praf de copt
Pentru decor
- 100 g migdale prăjite
Mod De Preparare
Reţeta de fursecuri cu migdale e foarte uşoară şi merită încercată măcar o dată. Obţii un desert delicios care va impresiona toată familia!
1. Se amesteca faina si praful de copt iar untul si zaharul se freaca separat pâna ce se obine o crema pufoasa.
2. În crema de unt se adauga galbenusurile, coaja rasa de lamâie si se pune si faina. Se amesteca bine pâna se obine o pasta omogena care se pune în pos sau într-o punga taiata la un col.
3. În tava de copt tapetata cu hârtie se pun mici gramajoare de coca, se asaza câte o migdala în mijloc si se dau la cuptor pâna ce devin aurii.