De Bogdan Galca,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 250 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
- jumătate de linguriță de sare
- 100 g picături/fulgi de ciocolată
- 60 g zahăr alb
- 60 g zahăr brun
- 120 ml ulei de măsline
- 60 g apă
Mod De Preparare
Versiunea de post a fursecurilor cu ciocolată este cu mult mai bună și mai sănătoasă decât varianta de dulce. Persoanele vegane pot consuma fără grijă acest desert delicios.
Cum se prepară fursecurile cu ciocolată de post
1. Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată.
2. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr. Se continuă amestecarea până ce obținem o pastă groasă.
3. Ingredientele umede și cele uscate se anmestecă bine.
4. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 12 – 24 de ore.
5. După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute.
6. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt.
7. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.