De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 175 g margarină
- 100 g zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 ou
- 200 g făină
- 1 plic praf de copt
- 75 g nucă măcinată
- 150 g ciocolată neagră de menaj
Mod De Preparare
1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul până ce se dizolvă zahărul. Se adaugă apoi oul şi zahărul vanilat, făină cernută cu praful de copt şi un praf de sare.
2. La sfârşit se adaugă ciocolata topită la bain-marie şi nuca măcinată, se amestecă uşor şi se toarnă fursecurile în tava tapetată, cu ajutorul unei linguriţe şi al unui cuţit.
3. Se coc fursecurile în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 de minute şi se ornează după preferinţe.
Alte rețete