De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 200 g făină
- 140 g zahăr
- 60 g cacao
- 120 g margarină
Pentru ornat
- 150 g dulceaţă de cireşe
- 30 g ciocolată albă
- 10 g unt
Mod De Preparare
1. În făina cernută se pune zahărul, un praf de sare şi cacaua şi se amestecă. Se adaugă margarina Rama Maestro, se frământă rapid, apoi se acoperă într-o folie şi se pune la rece circa 10 ore.
2. Se întinde aluatul într-o foaie potrivit de groasă şi se decupează cu ajutorul unui pahar. În mijlocul fiecărei forme se face o adâncitură.
3. Se aşază fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc, la foc potrivit, 15-20 de minute.
4. Fursecurile coapte se ornează cu dulceaţă şi ciocolata albă, topită cu untul la bain-marie.
Alte rețete