De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 125 g margarină
- 100 g zahăr pudră
- 1 plic zahăr vanilat
- 225 g făină
- 50 g migdale
- coajă de lămâie
- 100 ml zeamă de lămâie
Pentru glazură
- 150 g zahăr pudră vanilat
- 100 g unt
- zeamă de lămâie
Mod De Preparare
1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul şi cu zahărul vanilat. Se adaugă făina şi migdalele pisate, se amestecă bine, apoi se adaugă zeama şi coaja de lămâie.
2. Se toarnă fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins aproximativ 15 minute.
3. Pentru glazură, se freacă untul cu zahărul până ce se topeşte tot zahărul. Glazura se toarnă pe fursecurile răcite şi se poate orna cu bombonele.
Alte rețete