Grisine de dovlecei

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 linguri lapte de soia
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • ulei pentru prăjit

Mod De Preparare

1. Dovleceii se spală bine cu jet de apă rece. Se şterg pe un prosop absorbant de bucătărie, apoi se răzuie de coajă și se taie bastonașe subţiri pe lungimea lor.

2. Într-un vas sau într-o farfurie se pun făina şi sarea.

3. Bastonașele de dovlecei se cufundă complet în făină, se răsfiră bine și apoi se scot și se trec prin lapte de soia și pesmet.

4. Se prăjesc bastonaşele de dovlecei în ulei încins și se scot pe șervete absorbante de hârtie.

Foto:  Shutterstock