De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 400 g faina
- 200 g zahar
- 100 ml ulei
- 3 linguri miere
- 1 lingurita praf de copt
- 1 plic zahar vanilinat
- 3 linguri cacao
- 1 praf sare
Mod De Preparare
Tu ai făcut vreodată guguluf? Este o prăjitură delicioasă şi foarte aspectuoasă! Încearcă şi tu reţeta de guguluf!
1. Într-un vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul si doua-trei linguri de miere si se amesteca bine.
2. Amestecul se împarte în doua parţi egale sau nu, dupa preferinţa. Într-una dintre parţi se pune cacaua cernuta.
3. O tava de copt se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se toarna compoziţia alba. Peste ea se adauga compoziţia cu cacao, se amesteca usor si se coace 45 de minute. Se verifica folosind o scobitoare si se lasa 10 minute în tava înainte de a-l scoate.