Îngheţată de iaurt cu zmeură

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 150 g iaurt
  • 250 g brânză proaspătă
  • 100 g smântână
  • 100 g zahăr
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • 200-300 g zmeură

Mod De Preparare

1. Brânza proaspătă, foarte bine scursă, se pasează cu zahărul şi zahărul vanilat, apoi se mixează cu iaurtul şi smântâna, până se obţine o cremă omogenă. Se adaugă după gust zeama de lămâie şi se mai bate puţin, apoi se pune într-un bol şi se lasă la congelator aproximativ jumătate de oră.

2. Se mixează din nou, până devine din nou cremoasă şi se congelează 1-1,5 ore, doar cât să se întărească puţin. Se serveşte cu zmeură sau alte fructe de sezon.