De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 150 g iaurt
- 250 g brânză proaspătă
- 100 g smântână
- 100 g zahăr
- 1 pachet zahăr vanilat
- 2-3 linguri zeamă de lămâie
- 200-300 g zmeură
Mod De Preparare
1. Brânza proaspătă, foarte bine scursă, se pasează cu zahărul şi zahărul vanilat, apoi se mixează cu iaurtul şi smântâna, până se obţine o cremă omogenă. Se adaugă după gust zeama de lămâie şi se mai bate puţin, apoi se pune într-un bol şi se lasă la congelator aproximativ jumătate de oră.
2. Se mixează din nou, până devine din nou cremoasă şi se congelează 1-1,5 ore, doar cât să se întărească puţin. Se serveşte cu zmeură sau alte fructe de sezon.
Alte rețete