De Bogdan Galca,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 500 g pulpă de pepene
- 300 g zahăr pudră (sau 28 g stevia)
- 350 ml de smântână lichidă
Mod De Preparare
Înghețata de pepene roșu e atât de ușor de făcut. Ai nevoie de doar 3 ingrediente. Nu e necesară folosirea unei mașini de făcut înghețată. Atât de simplu, delicios și sănătos.
Cum se face înghețata de pepene roșu
- Într-un bol care a fost ținut la frigider se toarnă smântâna lichidă și ea foarte rece.
- Peste smântână se adaugă zahărul pudră. Se mixează până se spumează.
- Separat se pasează pepenele roșu și se trece printr-o strecurătoare. Se păstrează sucul de pepene.
- Sucul de pepene se adaugă peste frișcă. Se amestecă.
- Compoziția se toarnă în forme de silicon pentru congelator sau într-o caserolă. Se dă la congelator minim 4 ore.
- Înghețata de pepene roșu se servește cu nuci tocate, sirop de cireșe sau sirop de ciocolată.
Alte rețete