De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 cub de drojdie proaspătă
- 500 g făină
- 250 ml lapte
- 1 ceapă
- 150 g caşcaval ras
- 200 g salam uscat
- 50 g măsline
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahăr
- 150 ml sos de roşii
Mod De Preparare
1. Drojdia şi zahărul se dizolvă în laptele călduţ, apoi se amestecă cu făina şi sarea. Compoziţia se frământă bine şi se întinde. Se decupează mai multe forme rotunde egale şi se distribuie pe fiecare bucată sosul de roşii, feliuţele de salam, ceapa tăiată fâşii, măslinele tăiate mărunt şi caşcavalul ras.
2. Se dau la cuptor timp de 20 de minute.
3. Se lasă la răcit şi se consumă calde sau la temperatura camerei.
Alte rețete