Minichiftele cu carne

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 500 g carne tocată
  • 2 cepe
  • 5-6 căţei usturoi
  • 2 ouă
  • 2 chifle
  • 100 ml lapte
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • 1 legatura pătrunjel
  • 1 ardei roşu
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte uşor în ulei. Carnea tocată se amestecă cu ceapa călită, usturoiul mărunţit sau pisat, pâinea înmuiată în lapte, pătrunjelul tocat fin şi ouăle bătute. Se frământă compoziţia până se omogenizează, apoi se asezonează cu sare şi piper.

2. Se modelează chiftelele şi se dau prin făină şi pesmet. Se prăjesc în ulei, la foc potrivit, până se rumenesc.