De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1/2 bucata dovlecel
- 1 bucata morcov
- 1 bucata ardei gras
- 1 bucata ceapa medie
- 150 g sunca
- 2 bucati oua
- 50 ml smântâna
- 200 g cascaval
- 3 linguri ulei
- 1 praf sare, piper
- 1 legatura patrunjel
Mod De Preparare
Învaţă să prepari un mix gratinat de legume şi carne cu caşcaval să te lingi pe degete şi alta nu!
1. Legumele se spala, se curaţa ţi se taie cubuleţe, mai puţin ceapa care se toaca marunt. Într-o tigaie se calesc toate legumele în jur de 10 minute.
2. Separat se bat ouale cu smântâna, sarea, piperul. Se adauga patrunjelul si cascavalul dat prin razatoarea mare.
3. Se pun legumele într-o forma de copt care sa mearga la bain-marie, iar deasupra lor se pune sunca taiata cubuleţe si se toarna amestecul de oua.
4. Forma se asaza la bain-marie si se da totul la cuptor pentru 30 de minute.