De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 fir de praz
- 2 morcovi
- 1-2 varză
- 1 legatura pătrunjel
- 1 ardei gras
- coajă rasă de lămâie verde
Pentru dressing
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura oţet de mere
- 1 lingurita zahăr
- sare
- piper alb
Mod De Preparare
1. Se spală pieptul de pui, se taie cubuleţe sau felii, după preferinţă, şi se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei.
2. Se spală şi se taie legumele: morcovul şi varza se dau pe răzătoare, prazul şi ardeiul se taie rondele, pătrunjelul se toacă mărunt.
3. Într-un castron mare, se amestecă bucăţile de pui cu legumele tocate. Separat, se prepară dressingul pentru salată: se amestecă uleiul de măsline cu oţetul şi se adaugă zahărul. Se condimentează cu sare şi piper alb şi se toarnă totul peste salată.