De Erika Chivu,
Ingrediente
- 3 linguri cremă de ciocolată
- 90 ml ulei
- 250 ml lapte
- 175 g zahăr
- 1 ou
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri cacao
- 250 g făină
- 1 fiolă esenţă de rom
Mod De Preparare
Muffins cu ciocolată delicioase, foarte uşor de făcut şi foarte aspectuoase. Iată reţeta:
1. Într-un bol, se amestecă făina cu cacaua şi cu praful de copt. Se amestecă bine, după care se adaugă oul, zahărul, zahărul vanilat, uleiul şi laptele călduţ. Se pune şi crema de ciocolată împreună cu esenţa de rom şi se amestecă până se omogenizează.
2. Se aşază formele de brioşe într-o tavă, după care se umplu cu compoziţia rezultată.
3. Se dă tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
4. După ce s-au copt, se scot din forme, se lasă să se răcească şi se glazurează cu crema de ciocolată amestecată cu puţin unt.