De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 300 g conopidă
- 300 g dovlecei
- 4 ouă
- 400 g ciuperci
- sare
- piper negru măcinat
- 1 legătură ceapă
- 300 g telemea de vacă
- 75 g unt
- 1 legătură pătrunjel
Mod De Preparare
1. Se spală conopida şi se rupe bucheţele care se fierb în apă cu sare 20 de minute.
2. Dovleceii se curăţă şi se trec prin răzătoarea mare, se storc şi se amestecă cu conopida pasată. Se adaugă sare, piper şi telemeaua de vacă. Se amestecă până se obţine un aluat potrivit de tare. Se adaugă două ouă şi se încorporează uşor.
3. Ceapa se curăţă, se taie, se căleşte în unt, se adaugă ciupercile şi verdeaţa şi se amestecă cu ouăle. Se pune un strat de conopidă şi dovlecei şi unul de ciuperci şi se coace.