Negresă cu nuci

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • faina
  • ulei
Pentru tava
  • 1 praf sare
  • 150 ml ml ulei
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml apa rece
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingura zahar pudra
  • 50 g cacao
  • 600 g faina
Pentru garnitura
  • 150 g nuci maruntite grosier

Mod De Preparare

De când n-ai mai mâncat o porție delicioasă de negresă cu nuci? Uite o rețetă super-simplă și rapidă!

1. Într-un vas se pun făina, cacaua, zahărul, sarea şi praful de copt. Se amestecă.
2. Se adaugă uleiul şi se amestecă iar dacă se fac cocoloaşe, nu e nicio problemă.
3. Se pune apa rece, se amestecă, şi apoi se pune apa călduţă.
4. Tava de copt se unge cu ulei şi se tapetează cu făină şi se toarnă aluatul. Se presară nucile şi se coace 45 de minute.
Se lasă să se răcească şi apoi se taie.