De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 bucati oua
- 100 g zahar
- 150 g unt
- 50 g faina
- 200 g ciocolată menaj
- 50 g nuci
Mod De Preparare
Învaţă să prepari negresă cu nuci cum făcea bunica, delicioasă şi simplu de făcut.
1. Ciocolata dată pe răzătoare, împreună cu untul se pun într-o crăticioară şi se topesc la bain-marie.
2. După ce s-a topit bine se adaugă zahărul, ouăle, unul câte unul, și făina.
3. Se pun şi nucile mărunţite mai mare şi se amestecă.
4. Se toarnă compoziția obținută într-o tavă de aproximativ 20 de cm tapetată cu hârtie de copt. Se coace 25 de minute, se lasă să se răcească în tavă şi se taie pătrate pentru la masă.