De Oana Savin,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 ouă
- 1 lingură de lapte
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- ¼ brânză de capră dată pe răzătoare
- 1 lingură ceapă verde tocată
- 1 lingură unt
Mod De Preparare
Cremoasă și pufoasă, cu o aromă inconfundabilă de brânză. Aceasta este rețeta de neînlocuit de omletă a bunicii. Atât de bună că nu te poți mulțumi cu o singură porție!
Mod de preparare
Bate ouăle cu o furculiță. Pune peste ele laptele, sarea, piperul și amestecă bine. Adaugă bârznă de capră și ceapa verde.
Topește untul într-o tigaie la foc mediu. Toarnă amestecul și lasă-l să se coacă 5 minute, în timp ce amesteci din când în când.
Pune omleta pe o farfurie și servește-o caldă!
Sursă foto: 123rf.com