De Oana Savin,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 3 căni făină
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 lingură scorțișoară
- 3 ouă
- 1 cană ulei de floarea soarelui
- 2 ¼ zahăr
- 3 lingurițe extract de vanilie
- 2 căni zucchini dat pe răzătoare
- 1 cană nuci tocate
Mod De Preparare
Cea mai bună și mai pufoasă pâine. O poți ține la frigider săptămâni întregi, fără să își piardă aroma sau să își strice consistența.
Mod de preparare
- Tapetează o formă de copt cu hârtie de copt. Preînzălzește cuptorul la 165 grade Celsius.
- Pune într-un bol făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul și scorțișoara.
- Bate ouăle și adaugă extractul de vanilie și zahărul. Pune în acest amestec celelalte ingrediente din primul bol și amestecă bine. Adaugă zucchini și nucile și încorporează-le bine. Toarnă aluatul în formele de copt.
- Pune pâinea cu zucchini la copt timp de 40-60 minute. Poți teste cu o scobitoare pentru a vedea dacă s-a copt. După aceea scoate-o din cuptor și las-o să se răcească în formă timp de 20 de minute.
Sursă foto: 123rf.com
Alte rețete