De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 cesti supa de legume
- 250 g paste linguine
- 1 bucata ceapa mica tocata
- 2 cesti bucati de broccoli
- 500 g sparanghel rupt bucati
- 1 ceasca ciuperci taiate
- 4 bucati catei de usturoi tocati
- 1 praf fulgi de chilli
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceasca mazare congelata
- 1 legatura patrunjel tocat
- 1/4 ceasca smantana grasa
- 2 linguri parmezan ras
- 2 lingurite coaja de lamaie rasa
pentru servit
- 1/2 ceasca parmezan ras
- 1 praf sare, piper, dupa gust
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort.
Mod de preparare:
Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline pe deasupra.
Când amestecul începe să fiarbă, pune un ceas să sune după 7 minute şi amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, sau ustensile speciale pentru paste.
După cele 7 minute, adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie.
Amestecă în continuu pentru încă 2 minute şi ia oala de pe foc.
Serveşte cu parmezan ras deasupra, după ce ai lăsat pastele să se odihnească puţin în sosul gros.