De Bogdan Galca,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 conservă ton în suc propriu
- 150 g cremă de brânză degresată (light)
- 2 linguri de pătrunjel tocat
- 1 lingură ulei de măsline (opțional)
- un praf de piper
- un praf de sare
Mod De Preparare
Pateul de ton de casă cu cremă de brânză este ideal pentru cine dorește un produs sărac caloric, ieftin și rapid. În 10 minute se obține un pateu delicios care poate fi servit pe pâine prăjită, sandviș sau cu grisine.
Cum se face pateul de ton de casă în 10 minute
- Se scurge tonul de lichidul din conservă. Se pune într-un blender.
- Se adaugă crema de brânză și pătrunjelul. Se pasează.
- Se condimentează cu sare și piper după gust.
- Opțional se poate adăuga ulei de măsline.
- Pateul de ton se poate servi imediat.