De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 lingurite oregano
- 100 ml sos de rosii
- 5 bucati rosioare mici
- 3 bucati caţei usturoi
- 1 bucata bulb mic fenicul
- 1 bucata ceapa
- 1 bucata ardei gras rosu
- 1 bucata ardei gras Verde
- 1 pachet paste penne
- 3 linguri ulei
- 1 praf sare
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nişte penne cu ardei delicioase, ca în Italia.
Mod de preparare:
1. Legumele se taie julien, se presara cu sare si o linguriţa de oregano si se pun într-un vas de cuptor cu ulei. Se dau la cuptor pentru 15 minute.
2. Dupa acest timp, se adauga roşiile taiate în două, sosul de roşii şi usturoiul taiat marunt si se lasa la cuptor înca 30 de minute.
3. Între timp, se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet si apoi se trec printr-un jet de apa rece. Se lasa sa se scurga. Se servesc amestecate cu legume si presarate cu oregano uscat.