De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru blat
- 400 g făină
- 15 g drojdie
- sare
Pentru umplutură
- 150 g roşii
- anghinare în ulei
- 6 ciuperci
- 75 g caşcaval
- 75 g broccoli
- 4 felii jambon
- 50 g măsline negre
- 50 g măsline verzi
- ulei de măsline, sare, piper
Mod De Preparare
1. Făina se cerne şi se face o adâncitură în mijloc, unde se toarnă maiaua făcută din drojdie, 100 ml de apă călduţă şi un praf de zahăr. Se lasă 5 minute, apoi se frământă bine. Se lasă jumătate de oră la crescut. Aluatul se întinde într-o foaie subţire şi se aşază în tava unsă cu ulei.
2. Roşiile şi ciupercile se curăţă şi se taie feliuţe. Bucăţelele mici de broccoli se fierb în apă cu sare 10 minute. Se unge aluatul cu ulei, se pun roşiile, ciupercile, jambonul tăiat fâşii, anghinarea, broccoli şi măslinile, iar deasupra se rade caşcavalul.
3. Se coace 20 de minute şi se serveşte caldă.