De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru aluat:
- 300 g făină
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura zahăr
- 1 plic drojdie uscată
- 1 praf de sare
Pentru umplutură:
- 250 g Mozzarella
- 4 linguri sos pesto
- 2 roşii
Mod De Preparare
O pizza cu Mozzarella simplă, cu aluat delicios făcut în casă. Iată cât de uşoară e reţeta.
1. Pentru aluat, se amestecă făina și sarea cu uleiul şi zahărul. Drojdia uscată se diluează cu puţină apă caldă şi se toarnă peste făină. Se amestecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen. Se presară cu făină şi se lasă la crescut.
2. Aluatul se întinde într-o foaie subţire care se transferă într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
3. Se unge aluatul cu sosul pesto şi apoi se aşază intercalate felii de roşie şi Mozzarella Granarolo Cucina. Se coace 20 de minute.