De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru aluat
- 300 g făină
- 150 ml apă
- 6 linguri ulei
- 1 praf sare
Pentru umplutură
- 400 g spanac
- 300 g brânză de oaie
- 3 ouă
Mod De Preparare
1. Se face o adâncitură în făina cernută, se toarnă apa şi sarea şi se frământă un aluat. Se lasă să se odihnească o jumătate de oră, acoperit.
2. Spanacul se opăreşte, se toacă mărunt şi se amestecă cu brânza şi ouăle.
3. Se întinde o foaie subţire, se unge cu ulei călduţ şi se întinde umplutura uniform. Se rulează cu atenţie, să nu se rupă, se unge tava cu puţin ulei şi se aşază în tavă.
4. Se bagă în cuptorul bine încins şi se lasă aproximativ 45 de minute. Se scoate din cuptor şi se serveşte caldă cu iaurt.
Alte rețete