De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru clătite
- 100 g făină
- 1 ou
- 250 ml lapte
- 1 lingura ulei
- 1 praf sare
Pentru garnitura de ciuperci
- 150 g ciuperci conservate
- 1 ceapă mică
- sare
- piper
- 150 g carne tocată de porc
- 50 g unt
- 200 g caşcaval ras
Mod De Preparare
1. Se cerne făina, se face o gaură la mijloc şi se pun oul, uleiul, sarea. Se amestecă şi după ce s-a obţinut un aluat omogen se adaugă laptele.
2. Între timp, ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei şi se adaugă ciupercile, sare, piper şi carnea. Se lasă pe foc 15 mi-
nute pentru a fierbe bine.
3. Se coc cinci clătite. Într-o tavă tapetată cu unt se aşază o clătită, jumătate din umplutură, 100 g caşcaval ras, altă clătită şi tot aşa până la ultima, peste care se presară restul de caşcaval. Se coace 15 minute.
Alte rețete