De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 lingurite vanilie
- 1/2 ceasca făină
- 2 cesti lapte
- 1 ceasca zahăr
- 1 ceasca fulgi de cocos
- 1/2 ceasca unt
- 4 ouă
Mod De Preparare
Plăcinta imposibilă se numeşte aşa fiindcă pare să-şi formeze singură un blat crocant delicios, în timp ce mijlocul rămâne moale şi cremos. E foarte uşor de făcut. Iată reţeta!
1. Se amestecă bine toate ingredientele. Se poate folosi un blender.
2. Se pune compoziţia într-un vas bine uns.
3. Se coace la 175 de grade timp de o oră sau până când se încheagă mijlocul.
4. La final, deasupra se va forma o crustă, centrul va rămâne cremos, iar cocosul va forma un fel de topping.
Alte rețete