De Erika Chivu,
Ingrediente
- 4 pere
- 3 ouă
- 90 ml lapte
- 70 g unt
- 170 g ciocolată
- 150 g zahăr
- 120 g făină
- 1/2 plic praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- esenţă de rom
Mod De Preparare
Fructe şi ciocolată, o combinaţie delicioasă. Învaţă să faci o prăjitură cu ciocolată şi pere după această reţetă simplă:
1. Se spală perele, se curăţă de coajă şi se taie în patru.
2. Se mixează ouăle cu zahărul, se adaugă untul moale, 90 g ciocolată topită în lapte şi făina amestecată cu praful de copt.
3. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se aşază perele, se presară zahărul vanilat, după care se toarnă compoziţia de blat.
4. Se dă la cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute.
5. Se glazurează prăjitura cu restul de ciocolată topită.
Alte rețete