De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
Pentru blat
- 5 oua
- 3 linguri apa
- 2 linguri cacao
- 8 linguri zahar
- 8 linguri faina
Pentru crema
- 1 ou
- 150 g margarina
- 350 g zahar
- 3 linguri ness
- 250 ml frisca batuta
Pentru decor
- 250 ml frisca batuta
- ciocolata neagra
Mod De Preparare
Blatul:
Ouale se separa si se bat albusurile spuma. Peste albusuri se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, dupa care se adauga treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 2 linguri de apa.
Se rastoarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt.
Crema:
150 de grame de margarina impreuna cu un ou si 350 grame de zahar se pun intr-un vas la bain-marin pana se ingroasa. La sfarsit se adauga 3 linguri de ness si se lasa la racit, dupa care se adauga 250 ml frisca batura.
Decor:
Peste blatul cu crema de ness, se adauga un strat de frisca si se rade ciocolata neagra.