De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 75 g zahăr
- 3 lingurite suc de lămâie
- 300 g iaurt simplu
- 600 g cremă de brânză
Pentru umplutură
- 1 lingurita scorţişoară
- 85 g unt
- 150 g biscuiţi sfărâmicioşi
Pentru aluatul de bază
- 1 plic gelatină
- 150 ml apă
Mod De Preparare
Încearcă o reţetă simplă, care nu necesită folosirea cuptorului! Prăjitura este delicioasă!
1. Se farâmieaza biscuiii si apoi se amesteca împreuna cu untul topit pe foc sau la microunde. Apoi se adauga scorisoara. Amestecul se pune în forma tapetata cu hârtie si se da la frigider.
2. Pentru umplutura, se amesteca brânza cu sucul de lamâie si iaurtul. Într-o craticioara, se pun gelatina, zaharul si apa si se fierb. În momentul în care amestecul a devenit mai gros, acesta se toarna peste brânza.
3. Se scoate forma de la frigider, se toarna crema de brânza, se niveleaza si se da la frigider pentru trei ore.