De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 50 g cacao
- 150 ml apa
- 250 g faina
- 250 g margarina
- 4 oua
- 1 pachet praf de copt
- 1 lingura ulei
- 200 g zahar tos
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g alune
- 20 g nuca de cocos
Mod De Preparare
1)Margarina,zaharul,cacao si apa se pun intr-o cratita la foc mic pana se omogenizeaza.Din aceasta compozitie se opresc 10 lingurite pentru glazura,apoi se lasa la racit. Intre timp se separa ouale..
2)Albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat iar galbenusurile se amesteca cu parful de copt si se incorporeaza in compozitia lasa la racit.Apoi in aceasta compozitie punem albusurile,faina si alunele.
3)Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu putin ulei.Se baga la cuptor pentru 30min.Cand se scoate din cuptor se orneaza cu glazura si nuca de cocos.
Reteta trimisa de Ciuperca Marcela