De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 4 linguri ulei vegetal
- 4 felii piept de pui tăiate bucăţi mici
- 4 ardei graşi roşii şi galbeni, tăiaţi felii subţiri
- 2 cepe roşii tăiate felii
- 100 g baby corn
- 100 g mazăre păstăi gata fierte
- 100 g ananas proaspăt, cuburi
- 2-3 linguri sos chili
Mod De Preparare
Puiul dulce picant este nemaipomenit la ocazii speciale. Se face rapid şi are foarte multă savoare.
1. Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie, de preferat de tip wok şi se adaugă bucăţile de pui. Se lasă cam 3 minute până se rumenesc uşor. Se scoate puiul şi se dă deoparte.
2. În aceeaşi tigaie se pun 2 linguri de ulei, se încinge şi se pune ceapa, iar după un minut ardeiul, lăsându-le încă 1-2 minute.
3. Se adaugă porumbul, mazărea păstăi şi ananasul împreună cu 1-2 linguri de apă şi se mai călesc 3-4 minute în continuare.
4. La final se pune sosul chili şi ulterior se adaugă bucăţile de pui şi se amestecă încontinuu timp de 3-4 minute. Se serveşte imediat.