De Oana Savin,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- ¾ linguriță de sare
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- ¼ linguriță de piper cayenne
- 1/8 linguriță paprika
- ¼ linguriță praf de usturoi
- 1/8 linguriță pudră de ceapă
- ¼ linguriță pătrunjel uscat
- 4 bucăți piept de pui dezosat
- 2 linguri unt
- 1 lingură ulei de măsline
- 3 linguri de suc de lime
Mod De Preparare
Un preparat încântător cu o ușoară atingere picantă. Va deveni rapid preferatul tău.
Mod de preparare
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră și pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec.
Topește untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropește-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai gătește-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el.
Îl poți servi cu orez sau cu legumele preferate.
Poftă bună!
Sursă foto: 123rf.com