De Erika Chivu,
Ingrediente
- condimente
- legume (după preferinţă)
- sos de roşii
- carne tocată (după preferințe)
- cartofi
Mod De Preparare
Această musaca este una din rețetele de suflet ale lui Teo Trandafir, după cum a declarat vedeta pentru ‘Libertatea pentru femei’. Să vedem rețeta!
1. Fac din cartofi un piure mai dens.
2. Separat, fierb carnea tocată mărunt cu sosul de roşii (făcut în blender din două roşii) până scade bine, împreună cu legumele care vă plac. Nu am precizat ce legume să folosiţi pentru că eu folosesc ce găsesc în casă.
3. Condimentaţi toată compoziţia după gust. Din piureul dens pun un strat într-un vas de yena, deasupra un strat de carne, un strat de piure, un strat de carne.
4. La final, deasupra, pun roşii felii, bag totul la cuptor, iar când roşiile s-au ars puţin pe margine înseamnă că e gata.
Încercați și voi rețete de musaca a lui Teo?
Alte rețete delicioase de musaca:
Musaca de cartofi cu pulpă de porc