De Ileana Voicu,
Ingrediente
- 8 bucati roşii mari
- 400 g ciuperci
- 2 legatura ceapă verde
- 100 g caşcaval de post
- 4 bucati căţei usturoi
- 1 legatura pătrunjel
- sare/piper
- ulei de floarea soarelui
- rozmarin proasp[t
Mod De Preparare
1. Se spală roșiile, se taie şi se scoate miezul.
2. Se curăță și se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute.
3. Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul și pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute.
4. Se umplu roșiile cu compo-ziția de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente și se așază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguțe de rozmarin.
Alte rețete