De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 1 kg carne de porc macră
- 500 g carne de vită tocată
- 200 g mazăre
- 2 cepe
- 1 ou
- sare
- piper
- foi de dafin
Mod De Preparare
1. Se spală pulpa de porc şi se taie pentru a se forma o foaie nu foarte groasă (2 cm).
2. Se curăţă ceapa, se spală şi se toacă mărunt. Carnea tocată se pune la prăjit într-o tigaie. Când este gata se scoate şi se pune la călit ceapa, care la rândul ei se pune peste carnea tocată prăjită.
3. Mazărea se pune la fiert 20 de minute. Se scoate apoi şi se pune peste tocătură. Se amestecă cu oul, fiert tare şi tăiat, sarea şi piperul, după gust.
4. Peste pulpa de porc se pune compoziţia obţinută. Se rulează şi apoi se leagă cu o sfoară să nu se desfacă la cuptor. Se unge cu ulei şi se pune într-o cratiţă înaltă. Se pune apă, câteva boabe de piper si câteva foi de dafin.