Ruladă de carne cu măsline

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 600 g piept de pui
  • 250 g carne de porc
  • 2 felii franzelă
  • 200 ml lapte
  • 1 ceapă
  • 1 lingura unt
  • 2 ouă
  • 100 g bacon
  • 80 g măsline
  • 1-2 lingurite verdeaţă uscată (cimbru, busuioc, rozmarin)
  • 2 linguri pesmet
  • ulei pentru uns tava
  • 200-250 ml supă de carne
  • sare
  • piper alb măcinat

Mod De Preparare

1. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se toacă, folosind o sită mai deasă. Se adaugă ceapa călită în unt, franzela tăiată cubuleţe, înmuiată în lapte, ouăle, baconul tăiat cubuleţe, verdeaţa, o lingură de pesmet, o linguriţă rasă de sare şi piper.

2. Se amestecă bine, adăugând treptat supa puţin încălzită şi măslinele. Se pune într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 50-55 de minute.

3. Se taie felii groase de 1-2 cm şi se serveşte cu garnitură de legume.

Alte rețete