De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- piper
- sare
- 2 ouă
- 200 g legume congelate (mazăre, morcovi, porumb)
- 150 g şuncă
- 30 g unt
- 1 cană de lapte
- 6 felii pâine
- 1 piept de pui
- condimente de bază pentru supă
Mod De Preparare
1. Taie pieptul de pui de pe oase şi feliază-l. Înmoaie feliile de pâine în lapte şi stoarce-le bine. Topeşte unul şi adaugă-l peste pâinea înmuiată în lapte, împreună cu şunca tăiată cubuleţe, legume, sare şi piper după gust şi o linguriţă de condimente pentru supă. Adaugă două ouă bătute spumă şi amestecă bine.
2. Întinde feliile de piept de pui pe un tocător de lemn şi bate-le uşor cu ciocănelul pentru şniţele. Presară cu sare şi piper. Pune amestecul de mai sus pe feliile de carne, rulează-le, leagă-le cu sfoară, aşază-le într-o tavă de teflon şi stropeşte-le cu unt topit.
3. Pune tava în cuptor la foc iute câteva minute, să le prăjeşti, apoi redu flacăra şi coace-le până când carnea se înmoaie. Stropeşte rulada cu zeama din tavă în timp ce se coace.