De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 400 g piept de pui dezosat
- 200 g spanac fiert şi tocat
- 2 căţei usturoi
- 4 morcovi subţiri fierţi
- 50 g telemea de oi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- boia dulce de ardei
Mod De Preparare
Prepară şi tu această reţetă simplă de ruladă în trei culori! Este un aperitiv ideal pentru zilele când ai invitaţi la masă!
1. Se taie în doua pieptul de pui si peste fiecare bucata se pune folie alimentara prin care carnea se bate usor pâna ce se subţiaza, nu foarte tare, sa nu se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.
2. Spanacul se împarte în doua si se asaza peste carne. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si brânza de oi rasa. Se asaza morcovii fieri pe marginea bucaţii de carne si se ruleaza cu grija sa nu iasa umplutura. Se leaga rulada cu aţa de bucatarie si se asaza într-o tava unsa cu ulei.
3. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se fac câteva gaurele cu o scobitoare si se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute. Dupa acest timp, se înlatura staniolul si se mai lasa sa se rumeneasca usor 10-15 minute.