De Erika Chivu,
Ingrediente
- 1 pachet aluat foitaj
- 12 bucati carnati semiafumati
- 1 lingura mustar
- 1 crenguta rozmarin
- 1 cana faina de malai
- 1 bucata ou
Mod De Preparare
Învaţă să prepari nişte delicioase rulouri de mălai cu cârnaţi cu care să-ţi impresionezi oaspeţii sau familia.
Mod de preparare:
1. Se lasă la dezgheţat foaia de foitaj. Se întinde pe masa pe care se presară puţină făină şi apoi se taie aluatul în pătrate.
Fiecare pătrăţel se unge cu puţin muştar şi se presară cu rozmarin.
2. Cârnaţii se taie în bucăţi şi se înfăşoară în câte o bucată de aluat. Rulourile astfel formate se ung cu ou bătut şi se dau prin făina de mălai.
3. Se aşază rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se bagă la cuptor până se rumenesc.
4. Se pot servi ca aperitiv cald, dar sunt foarte bune şi reci