Rulouri pas cu pas

De

Timpi de preparare

  • Timp de preparare: min
  • Timp de gatire: min
  • Gata in: min

Ingrediente

  • 4 şniţele de viţel
  • 1 ou fiert
  • 4 castraveciori muraţi
  • 1 ceapă
  • 2 crenvurşti
  • 4 felii subţiri de bacon
  • 3-4 linguri ulei
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper

Mod De Preparare

1.Se bat şniţelele cu ciocanul să se aplatizeze cât mai mult, apoi se condimentează cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte. Oul fiert se taie în sferturi, crenvurştii se taie în jumătăţi, iar ceapa se taie solzişori sau în sferturi

2.Se ung bucăţile de carne cu muştar, apoi se aşază pentru umplutură câte un castravecior murat, câte o jumătate de crenvurşt, un sfert de ou, ceapa tăiată şi câte o felie de bacon. Se rulează strâns feliile de carne şi se prind cu scobitori să nu se desfacă.

3.Rulourile astfel pregătite se prăjesc pe toate părţile într-o tigaie încinsă cu ulei. Se pun apoi într-o tavă potrivit de mare, se toarnă vinul îndoit cu apă şi se coc în cuptorul încins, 40-50 minute. Se servesc imediat cu sosul lăsat şi garnituri după preferinţă.