De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2-3 ardei graşi
- 4 roşii
- 2 cepe
- 300 g carne fiartă de viţel
- 100 g caşcaval
- 2 căţei de usturoi
- 1 legatura verdeaţă proaspătă
- 4 linguri ulei
- 3 linguri oţet
- sare
- piper
Mod De Preparare
1. Ardeii grasi se spală, se curăţă şi se taie rondele. Ceapa se spală şi se taie solzişori, iar roşiile se spală şi se taie felii.
2. Toate legumele astfel pregătite se pun într-un castron. Se adaugă carnea fiartă tăiată fâşii, caşcavalul ras şi verdeaţa tocată mărunt.
3. Se face un sos din 100 ml apă, 3 linguri oţet, 4 linguri ulei, usturoi pisat, sare şi piper după gust. Se adaugă la salată, se amestecă uşor şi se poate servi.