De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Timp de gatire: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 8 bucati cartofi făinoşi
- 1 bucata ceapă mare roşie
- 300 g salan
Pentru sos:
- 1 lingurita boabe muştar
- 1 lingurita muştar
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura ulei
- 1 praf sare
pentru servit
- 1 legatura marar
Mod De Preparare
Învaţă să prepari o salată de cartofi cu mărar.
Mod de preparare:
1. Cartofii se spală bine şi se pun la fiert în apă, în coajă. Între timp, din ulei, muştar, sare, oţet şi boabele de muştar se face un sos.
2. Cartofii se curăţă de coajă cât sunt calzi, se taie cuburi şi se pun într un castron. Tot calzi fiind, se toarnă imediat peste ei sosul. Se amestecă pentru ca toţi cartofii să fie impregnaţi de sos.
3. Ceapa se taie rondele care se răsfiră peste cartofi iar salamul se taie fâşii. Se amestecă uşor şi se aduce salata la masă presărată cu mărar.