De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 2 grepfrut roşu
- 4 piersici
- 2 kiwi
- 1 ciorchine de strugure alb
- 1 ciorchine de strugure roşu
- 200 ml suc de portocală
- 1 lingurita sirop de portocale
- 50 ml lichior de portocale
- 1 lingurita suc de lămâie
- 2 linguri fistic mărunţit
Mod De Preparare
1. Se curăţă grepfrutul de coajă şi se taie în bucăţi mari.
2. Se spală piersicile bine, se curăţă de pieliţă şi se taie în bucăţi. La fel se procedează şi cu kiwi.
3. Se spală strugurii şi se lasă să se scurgă de apă, după care se taie în jumătate. Fructele se pun într-un bol şi se amestecă uşor.
4. Se pune sucul de portocale, siropul, lichiorul şi sucul de lămâie într-un blender şi se amestecă uşor.
5 Se toarnă amestecul peste fructe, după care se pun la frigider.
6. Se serveşte în boluri de sticlă, asezonată cu fistic mărunţit.
Alte rețete