De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 500 g pulpă de pepene roşu fără sâmburi
- 180 g brânză moale de capră
- coaja rasă a unei portocale
- 1 cutie frunze de rucola
Pentru sos:
- 3 linguri ulei
- 2 linguri suc proaspăt de portocale
- 1 lingura suc de lămâie
- sare
- piper
Mod De Preparare
O salată de pepene roşu cu brânză şi rucolă – o combinaţie inedită pe care trebuie să o încerci. Iată reţeta.
1. Se taie şi se curăţă pepenele şi se pune într-un castron peste frunzele de rucola. Peste el se fărâmiţează brânza şi adaugă coaja de portocală.
2. Se amestecă ingredientele pentru sos, potrivind gustul, şi se toarnă peste pepene şi brânză.
3. Se amestecă bine şi se dă la rece pentru 10 minute.
Alte rețete