De Ileana Voicu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 200 g paste
- 100 g cașcaval
- 100 g șuncă
- 8 roșii cherry
- 50 g măsline verzi cu gogoșari
- 50 g măsline negre fără sâmburi
- 6 ridichi roșii
- pătrunjel tocat
- ulei de măsline
- sare
- piper
- busuioc
Mod De Preparare
1. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce s-au fiert, se pun la scurs.
2. Se taie roşiile, ridichile și măslinele felii, iar caşcavalul şi şunca fâşii. Se amestecă cu pastele.
3. Deasupra, se toarnă uleiul de măsline şi se adaugă condimentele şi pătrunjelul.
4. Se amestecă cu grijă să nu se rupă pastele. Se serveşte ca atare sau ca garnitură la fripturi.
Alte rețete