De Ileana Voicu,
Ingrediente
- 3 bucati file de cod
- 4 morcovi
- 1 mână de fasole verde
- 2 ardei roşii
- 1 castravete
Mod De Preparare
1. Se spală bine fasolea verde şi se pune la fiert.
2. Cât timp fierbe fasolea, se spală şi bucăţile de cod, se asezonează cu sare şi piper şi se dau la cuptor.
3. În acest timp, se spală bine morcovii, se curăţă şi se taie rondele. La fel se procedează şi cu ardeii şi cu castraveţii.
4. După ce fasolea s-a fiert şi peştele s-a prăjit, se aşază pe un platou rând pe rând.
5. Se pune o bucată de cod, peste care se pun castraveţii tăiaţi rondele, morcovii şi fasolea verde.
6. Peste ele se mai pune încă o bucată de cod, care se acoperă cu un rând de fasole verde şi cu ardei roşii.
7. La final se pune şi ultima bucată de peşte şi se asezonează cu pătrunjel.