De Erika Chivu,
Timpi de preparare
- Timp de preparare: min
- Gata in: min
Ingrediente
- 100 g alune de padure tocate
- 100 g ciocolată neagră
- 20 g pudra cacao
- 80 g unt la temperatura camerei
- 100 g fulgi de ovaz
- 100 g fulgi cocos
Mod De Preparare
Învaţă să prepari un sendviş delicios şi crocant cu ciocolată şi alune de pădure. Un desert decadent şi uşor de făcut, cu doar 100 de calorii.
Amestecă fulgii de cocos cu fulgii de ovăz şi pudra de cacao. Adaugă unt la temperatura camerei câte un vârf de cuţit, până obţii un aluat sfărâmicios, dar care stă lipit şi poate fi modelat.
Presează aluatul într-o tavă lată şi taie biscuiţi în formă de pătrăţele.
Toarnă ciocolata neagră topită pe biscuiţi, în strat gros, şi acoperă cu un alt biscuite, ca un sendviş.
Presară alune de pădure tocate deasupra şi apasă puţin, cât să se lipească biscuiţii de cremă şi alunele de biscuiţi.