De Erika Chivu,
Ingrediente
- 200 ml lapte de cocos
- 30 g zahăr
- 30 g fulgi de nucă de cocos
- 3 foi gelatină
- 150 ml frişcă lichidă
- 2 albuşuri
Mod De Preparare
O spumă de cocos simplă şi delicioasă pe care trebuie să o încerci. Vezi reţeta!
1. Se pun foile de gelatină în apă rece pentru 10 minute şi, între timp, se pun pe foc laptele de cocos, zahărul şi fulgii.
2. După ce laptele s-a încălzit, se trage vasul de pe foc, se adaugă gelatina şi se amestecă pentru a o încorpora.
3. Se bat frişca şi albuşurile separat şi apoi se amestecă în laptele cu gelatină.
4. Se amestecă cu delicateţe, se toarnă în pahare şi se dă la rece pentru 2 ore. Se serveşte spuma cu nucă de cocos deasupra.
Alte rețete